Sunday, May 3, 2015

Papat Wulan saka Diet Atkins kanggo Weight Loss

Papat Wulan saka Diet Atkins kanggo Weight Loss

Dokter Amérika lan cardiologist Robert Atkins mung wanted kanggo nambah kawontenan kabotan dhewe. Nanging, kang diet mbuktekaken supaya sukses sing cepet dadi fad nasional. Miturut Ngontrol imbangan hormonal liwat konsumsi karbohidrat diwatesi, diet Atkins mbantu wong kelangan lemak tanpa ngetang kalori. Ing diet uga mbenakake biomarkers getih, kaya tingkat glukosa, meksa getih, lan tingkat kolesterol HDL. Senadyan kritikus, Diet Atkins terus kanggo ewu wong ilang bobot saben taun.

Versi saiki pendekatan Nutrisi Atkins melu papat fase. Tahap kang pisanan, prabawa, iku paling mbatesi. Kanggo rong minggu, intake karbohidrat non-serat diwatesi 20 gram. Mayoritas karbohidrat iki kudu teka saka sayuran kayata brokoli, Lettuce, bayem, cauliflower, tomat, lan asparagus (kanggo jeneng mung sawetara). Protein lan lemak, ing tangan liyane, sing diijini ing jumlah luwih liberal lan bisa teka saka daging sapi, daging babi, lan unggas, iwak, endhog, utawa kewan produk non-biasa liyane. Jamu, rempah-rempah, butter, lan lengo sayur-sayuran sing uga diijini. Mung banyu wis diijini kanggo wedang karo requirement saben dina saka wolung kaca tingal. Ing phase prabawa nerangake karo paling bobot mundhut, karo lapuran saka 5-10 kilogram saben minggu kang umum ing antarane dieters lemu.

Ing phase kapindho ing Diet Atkins kasusun saka Tambah anteng ing intake karbohidrat dina rata-rata saben minggu dening 5 gram. Ing goal phase bobot mundhut iki aktif iku kanggo ajeg nambah pangan karo indeks glycemic luwih dhuwur lan luwih bali menyang diet. Ing kawitan, mung luwih kurang-pati sayuran sing ditambahake, nanging minangka phase progresses, perkakas, wiji, woh wohan beri, woh-wohan, alcohols, kentang, lan kabèh pari-parian sing tergabung menyang diet. Phase luwih nganti bobot irungnya kanggo ing 10 kilogram saka bobot target.

Ing phase katelu disebut minangka phase wis pangopènan diet. Intake karbohidrat dina rata-rata terus tambah dening 10 gram saben minggu nganti awak wiwit gain bobot. Ing titik, ing tingkat pangopènan karbohidrat ditetepake. Yen dieter wis durung ngrambah / target bobot dheweke, banjur tingkat karbohidrat iki dropped ngisor tingkat pangopènan diwilang kanggo dadi isih diet.

Sawise bobot target wis ngrambah ing phase papat - pangopènan umur - wiwit. Ing jalur iki, dieter punika menowo nggawe Sifat sehat pangan lan ngerti carane akeh karbohidrat awak bisa ngidinke sadurunge gain bobot. Alon transisi bali menyang diet sing normal mbantu supaya umum mburi-of-diet pikiran sing ngasilake akeh wong bali menyang Sifat pangan sadurunge sing. Apa nimbang gain kelakon, dieter dianjurake kanggo mbaleni phase sadurungé lan njaluk bali menyang sawetara bobot sehat.

No comments:

Post a Comment