Sunday, May 3, 2015

Bebener About Butter

Bebener About Butter

Sadurunge taun 1920-an penyakit jantung ana langka ing paling saka donya kulon. Nanging liwat 20s tengen munggah nganti 70s kedadean sing ora dikarepke saka penyakit jantung wungu kanggo dadi salah siji saka ailments paling matèkaké kaping modern. Ing kasunyatan sawetara wis ngandika iku bener nomer siji pembunuh West.

Ing bab aneh iku sak wektu sing padha jumlah butter sing kita migunakaken dropped dening liwat 25% saka kang kita bisa kabeh nganakke sing butter ora sabab saka penyakit jantung.

Supaya apa sing bebener babagan butter? Apa kita kudu mangan lan yen kesimpulan kita iku butter iku bener becik kanggo kita banjur apa kita wis wis marang kanggo supaya dawa iku bener mbebayani kanggo nganggo persil saka jumlah butter utawa tenan sembarang kewan lemak kanggo sing prakara.

Inggih sepisanan ayo kang katon ing apa butter wis tak sing paling apik kanggo kita miwiti karo vitamins. Butter dhuwur banget ing vitamin A lan sing perlu kanggo mesthekake yen adrenal lan toroida kelenjar kita bisa dienggo kanthi bener lan kene ngendi wektu sing penyakit jantung rawuh sepisan maneh ing loro-lorone saka kelenjar iki sing penting kanggo fungsi sing tepat loro ati kita lan sistem jantung .

Vitamin E kang uga ditemokaké ing butter uga vitamin A antioksidan cukup kuwat kang maneh muter lan bagéyan wigati ing tetep awak sehat. Butter uga ngandhut lecithin lan sing digunakake kanggo njupuk sing kolesterol lan konstituen lemak ing butter sing mlaku diasimilasi lan metabolized.

Ya aku kasebut kolesterol lan butter punika sumber apik saka kolesterol halal nanging sampeyan ngerti sing kolesterol uga antioksidan? Ing kasunyatan kolesterol minangka antioksidan Highly kuat sing wis dirilis kanthi cepet menyang getih nalika kita awak ngrasakake sing wis dipangan akeh banget panganan sing ngemot free radikal mbebayani.

Saiki kene bab aneh. Punapa iku surprise sampeyan kanggo mangerteni kasunyatan sing sawetara saka panganan kang ngemot ing tingkat paling dhuwur iki free radikal mbebayani iku bener banget padha sing wis dipunsebat-sebat liwat sawetara dekade pungkasan minangka kang sehat kanggo kita sing margarine lan sayur-sayuran Highly diproses liyane lengo.

Saiki nanggepi singkat iki aku ora bakal pindhah menyang rincian nanging iku worth ngerti sing butter ono gunane ing aiding sistem imun kanggo kesehatan gastrointestinal apik, ing wutah lan pembangunan saka anak lan liwat taun sawetara pasinaon wis ketemu sing konsumsi butter kanggo mbiyantu njaga marang atritis, osteoporosis lan minangka iku sumber apik saka yodium minangka aku wis kasebut fungsi sadurungé apik saka kelenjar toroida.

Saiki nalika nimbang karusakan sing wong liya digawe lemak Hydrogenated wis nyebabake manungsa liwat sawetara dekade pungkasan serangan kula minangka aneh wong pinter sing isih touting keuntungan mestine jinis iki saka lemak. Nanging ana maneh aku Upaminipun sawetara wong bakal ngomong apa-apa yen lagi mbayar dhuwit cukup kanggo nglakoni.

No comments:

Post a Comment