Sunday, May 3, 2015

Ngganti Bleached Glepung - Hello Almond Glepung

Ngganti Bleached Glepung - Hello Almond Glepung

Nalika aku relatif anyar kanggo donya glepung kacang almond, iku durung njupuk kula dawa kanggo ndeleng kaluwihan ninggalake glepung bleached biasa sandi konco.

Aku ora bisa truthfully negara sing aku kabeh babagan glepung kacang almond utawa sing item aku panggangan rasa kaya apik minangka padha karo kabeh glepung waé, Nanging aku bisa negara sing aku ora aran malah setengah minangka guilty kanggo njupuk penggalihipun dhumateng sing panggang barang kaya aku nalika nggunakake glepung gandum bleached.

Aku wis tansah disenengi kanggo panggangan. Ing alangan karo manggang iku sing lagi kiwa karo kabeh panganan iki fattening sing rasa apik banget lan mung menyang sampah yen sampeyan ora mangan wong-wong mau. Nanging dening akeh apa aku panggangan, aku ketemu sing sandi pinggul iki tambah akeh, ora ketompo carane akeh squats utawa crunches aku rampung saben dina.

Banjur aku kesandung tengen resep online sing dibutuhake glepung kacang almond. Aku 'd tau krungu saka iku, supaya piyambak dianggep kamungkinan saka sulih glepung gandum.

Aku wiwit nggoleki lan ketemu sing ora mung iki alternatif sehat kabeh glepung waé, nanging sing akeh wong ketoke kanggo setuju yen resep-resep sing isih rampung munggah rodo éca.

Aku wiwit kanggo eksprimen karo iku, lan apa aku wis ketemu iku panganan tartamtu kathah dadi liyane agreeable panggantos saka liyane. Contone, pizza lemah ndhuwur iku apik banget karo glepung kacang almond, minangka jinis tartamtu saka muffins, roti, utawa sultana tutup. Sampeyan bisa dadi dicokot grainy, kang susunan apik kanggo sing panganan. Nanging aku ora seneng jajan utawa cookie saklawasé minangka akeh nalika aku nggunakke glepung kacang almond. Pancet, apa sing item lack ing rasa wis banget nglimputi dening mung carane akeh sehat iku kanggo kula. Aku bisa cemilan adoh (ing moderat temenan, akeh kaya karo tindakan liya) pangerten sing aku njupuk liyane protein lan serat saka aku biasane bakal, tanpa kalori kosong.

Lan drawback tambahan iku luwih lembab saka glepung gandum. Aku ora bisa nggunakke beku, utawa tenan malah seger, woh nalika nggawe muffins. Gaweyan sandi kawitan ing blueberry muffins ana cantik elek kaya aku nyoba kanggo nggunakke blueberries beku. Muffins padha supaya udan sing padha mung nyuwil mudhun! Lan padha nyetak ing rong dina nggawe wong. Persil saka resep-resep ijol iki dening nelpon kanggo glepung part kacang almond lan glepung part klapa. Iki ora soko sing aku wis bener ngupados durung, supaya Aku ora duwe viewpoint, Nanging akeh wong setuju yen glepung klapa alamat alangan Kelembapan tanpa njupuk adoh saka rasa. Aku lunga karo ing tip saka nggenepi pepe metu woh ing muffins, lan padha rampung munggah luwih akeh!

Dadi nalika iki sulih glepung gandum ora sawetara concoction luar biasa sing dadi barang baked menyang ngruwat sing rampung sehat lan nutritious, iku ora nggawe wong Ngartekno luwih saka padha digunakake bakal. Lan tenan, sampeyan ora bisa rasa prabédan ing. Ana prabédan ing tektur ing sawetara kedadean, nanging ora cukup kanggo nggawe kula ora pengin mangan wong-wong mau.

No comments:

Post a Comment